Akumulatorska bušilica Bavaria BCD 12 - Einhell

Akumulatorska bušilica Bavaria BCD 12 - Einhell

2.499,00 din.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih troškova.
  • Opis
  • Tehnička dokumentacija
  • Komentari

Akumulatorska bušilica odvijač Bavaria BCD 12 iz Einhell grupe je alat koji možete dobiti po izuzetno niskoj ceni za kućnu upotrebu. Baterija je Ni-Cd i isporučuje se sa jednim punjačem i jednom baterijom od 12 V i 1.0 Ah (amper čas). Vreme punjenja baterije je od 3 do 5 sati, a težina mašine je 1,5 kg. Na mašini je brzostezna glava, sa mogućnošću promene smera rada mašine levo / desno.

Bavaria je jeftinija linija alata i mašina u odnosu na Einhell u čijem je vlasništvu. Inače, sav alat brenda Bavaria je namenjen prvenstveno za kućnu i hoby upotrebu.

 

Oznaka mašine:  Bavaria BCD 12 - Einhell
Šifra proizvoda:  4512533
Kapacitet baterije:  1 Ah
Napon baterije:  12 V
Broj obrtaja:  550 o/min
Raspon stezanja glave:  1 - 10 mm
Masa sa baterijom:  1.5 kg
Obim isporuke:  1 x baterija Ni-Cd 12V, punjač, mašina i kartonska kutija
   
Garancija:  24 meseci

proba

Srodni proizvodi

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Imajte u obzir da je internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Nakon narudžbine kontaktiraće Vas komercijalista. Uplata i realizacija se vrše isključivo posle potvrde komercijaliste! Trudimo se da prikazan sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Tel: +381 (0)18 514416

Copyright © 1999-2018 by TiCo computers. Sva prava zadržana.Kategorije Pogledaj sve