Akumulatorska bušilica Einhell TE-CD 12 Li 2B

Akumulatorska bušilica Einhell TE-CD 12 Li 2B

9.999,00 din.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih troškova.
  • Opis
  • Tehnička dokumentacija
  • Komentari


Akumulatorska bušilica odvijač Einhell TE-CD 12 Li iz crvene linije Einhell-a, po pristupačnoj ceni dolazi u koferu sa 1 - jednom baterijom Li-jon od 12V i 1.3 Ah i brzim punjačem (vreme punjenja oko 1 sat). Aku odvijač ima dve brzine, mogućnost okretaja levo / desno, LED svetlo, elektronsku regulaciju okretaja, i brzo zaustavljanje. Ovaj odvrtač zadovoljiće sigurno potrebe srednje zahtevnih korisnika, uz garantni rok šrafilice od 2 godine (24 meseci).

Einhell alati i mašine iz crvene linije njihovih proizvoda spadaju u najkvalitetnije Einhell alate koje oni nude. Ovi uređaji su savremeni i po tehnici i kvalitetu izrade, ali i po svom savremenom dizajnu.

 

Oznaka mašine:  Einhell TE-CD 12 Li
Šifra proizvoda:  4513602
Kapacitet baterije:  1.3 Ah
Napon baterije:  12 V
Obrtni momenat:  20 Nm
Raspon stezanja glave:  1 - 10 mm
Masa sa baterijom:  1.1 kg
Vreme punjenja:  1 sat
Brzina 1 / brzina 2:  350 / 1.200 o/min
Obim isporuke:  jedna (1) baterija Li-jon, punjač i kofer
   
Garancija:  24 meseci

proba

Srodni proizvodi

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Imajte u obzir da je internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Nakon narudžbine kontaktiraće Vas komercijalista. Uplata i realizacija se vrše isključivo posle potvrde komercijaliste! Trudimo se da prikazan sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Tel: +381 (0)18 514416

Copyright © 1999-2018 by TiCo computers. Sva prava zadržana. | Izrada internet prodavnice - Selltico.
Kategorije Pogledaj sve