Kaspersky Small Office Security 5

Kaspersky Small Office Security 5

25.373,00 din.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih troškova.
 • Opis
 • Tehnička dokumentacija
 • Komentari

 

                                             Volumen licence Nova licenca Obnova licence
Kaspersky Small Office Security 4 - 5WS + 1FS + 5 Mobile devices 25.373 17.714
Kaspersky Small Office Security 4 - 6WS + 1FS + 6 Mobile devices 30.420 21.271
Kaspersky Small Office Security 4 - 7WS + 1FS + 7 Mobile devices 35.502 24.829
Kaspersky Small Office Security 4-  8WS + 1FS + 8 Mobile devices 40.512 28.386
Kaspersky Small Office Security 4 - 9WS + 1FS + 9 Mobile devices 45.593 31.944
Kaspersky Small Office Security 4  - 10WS + 1FS + 10 Mobile devices 50.094 35.065
Kaspersky Small Office Security 4 - 15WS + 2FS + 15 Mobile devices 75.140 52.634
Kaspersky Small Office Security 4 -20WS + 2FS + 20 Mobile devices 100.190 70.132
Kaspersky Small Office Security 4 - 25WS + 3FS + 25 Mobile devices 125.234 87.701

Pojednostavljuje zaštitu preduzeća

Nema razloga da se zadovoljite neadekvatnom zaštitom koja ne može da raste zajedno sa vašim preduzećem, niti složenom zaštitom kojoj je potreban neprekidan nadzor.

Kaspersky Small Office Security je jedino rešenje za IT zaštitu koje je specijalno namenjeno manjim preduzećima, a objedinjuje našu nagrađivanu zaštitu protiv malvera i specijalne tehnologije koje više štite ono što vam je važno, što uključuje vaš novac, identitet, poslovnu reputaciju i poverljive informacije o klijentima.

Projektovan je da pojednostavi korišćenje, u skladu sa potrebama manjih preduzeća, a njime se može upravljati preko veba - dakle, ako nemate stalno zaposlene IT tehničare, spoljni savetnik može daljinski da upravlja zaštitom svih prenosnih računara, stonih računara, servera datoteka i Android telefona i tableta. Dobijate bezbednost svetske klase - ali bez komplikacija, da bi vam ostalo više vremena da se posvetite poslu.

 • Štiti vaše Windows računare, servere datoteka i Mac računare od malvera
 • Štiti vaše preduzeće od phishing napada i internet napada
 • Štiti Android telefone i tablete - što uključuje zaštitu od krađe
 • Dodaje još bezbednosti za internet bankarstvo - uz Safe Money**
 • Sprečava curenje poverljivih podataka - u koje spadaju podaci o klijentima
 • Pojednostavljuje upravljanje - daljinski pristup namenjen zaposlenima i savetnicima

*Da bi mogao da omogući veb-upravljanje programom Kaspersky Small Office Security, korisnik mora da otvori poseban nalog na portalu My Kaspersky - https://center.kaspersky.com.

Dodatne vrednosti

Opsežnija zaštita preduzeća

Kada se radi o IT bezbednosti, manja preduzeća obično imaju sledeće mogućnosti:

 • Proizvodi za fizička lica - koji često ne uspevaju da zaštite neke stvari koje su preduzećima najvažnije
 • Složeni bezbednosni proizvodi namenjeni većim kompanijama koje imaju velike timove IT stručnjaka

Budući da je stvoren da štiti široku paletu svakodnevnih aktivnosti koje mala preduzeća žele da zaštite, Kaspersky Small Office Security nudi mnogo širi izbor bezbednosnih tehnologija u odnosu na osnovne antiviruse za firme, a opet je projektovan tako da se lako podešava i koristi. Pored toga, dobijate lak pristup tehničkoj podršci.

 

Pojednostavljeno upravljanje bezbednošću

Pošto manja preduzeća moraju da se usredsrede na osnovne aktivnosti, Kaspersky Small Office Security sadrži jednostavnu konzolu zasnovanu na oblaku koja pojednostavljuje podešavanje ključnih bezbednosnih funkcija i upravljanje istima:

 • Konzola služi za centralizovano upravljanje zaštitom svih Windows računara, servera datoteka, Mac računara i Android telefona i tableta - nema potrebe za specijalnim IT veštinama
 • Veb-pristup konzoli omogućava vašim zaposlenima - odnosno spoljnom savetniku za IT podršku - pristup vašim bezbednosnim funkcijama i upravljanje njima sa bilo kog mesta

 

Zaštita Windows računara, servera datoteka, Mac računara i Android uređaja

Pošto objedinjuje tehnologije u realnom vremenu, zasnovane na oblaku, sa moćnim tehnologijama za zaštitu od malvera koje možete da koristite na uređajima, Kaspersky Small Office Security štiti vaše preduzeće od aktuelnog malvera:

 • Nagrađivana tehnologija zaštite od malvera štiti vaše:
 • o Windows stone i prenosne računare
 • o Mac računare
 • o Windows servere datoteka
 • o Android pametne telefone i tablete
 • Pošto gotovo sve aplikacije imaju "bagove" - a malver može da iskoristi tu manu kao tačku upada u računar - naša tehnologija Automatsko sprečavanje eksploatisanja (AEP) pomaže u sprečavanju malvera da iskoristi pomenute nedostatke. AEP posebno nadzire aplikacije koje malver najradije napada - u koje spadaju Microsoft Office, Internet Explorer, Adobe Reader, Java i mnoge druge - kako bi dodatno zaštitio vaše računare i bolje ih nadzirao.

 

Sprečavanje krađa na internetu da bi novac uvek bio bezbedan

Iako su finansijske transakcije preko interneta veoma praktične, internet kriminalci mogu da ih iskoriste da vam ukradu novac i podatke o bankovnim računima. Zato smo stvorili specijalne bezbednosne tehnologije koje pomažu u očuvanju bezbednosti vašeg novca, brojeva platnih kartica i podataka o bankovnim računima:

 • Naša jedinstvena tehnologija Safe Money predstavlja dodatni front zaštite svaki put kada preko Windows ili Mac računara pristupate veb-lokacijama za internet bankarstvo ili plaćanje.
 • Tehnologije Bezbedna tastatura* i Virtuelna tastatura* sprečavaju malver za snimanje tastera da ukrade lozinke i druge važne informacije dok ih unosite u računar..
  *Bezbedna tastatura je dostupna samo za Windows računare. Virtuelna tastatura je dostupna za Windows i Mac računare

 

Zaštita od opasnosti koje vrebaju na internetu

Pristup internetu je ključni deo dnevnih poslovnih aktivnosti - ali internet napadi mogu da predstavljaju znatnu opasnost po bezbednost preduzeća. Poboljšane internet bezbednosne funkcije kompanije Kaspersky Lab štite poslovne informacije, računare i mobilne uređaje vaše kompanije:

 • Phishing zaštita vas čuva od obmanjujućih veb-lokacija koje pokušavaju da vam ukradu novac, lozinke ili podatke.
 • Savetnik za datoteke* i URL savetnik* vas upozoravaju na sumnjive datoteke ili linkove ka veb-lokacijama.
 • Filteri za zaštitu od bezvredne pošte* filtriraju dosadnu bezvrednu poštu.
  *Tehnologije Savetnik za datoteke i Zaštita od bezvredne pošte nisu dostupne za Mac računare. Savetnik za datoteke i URL savetnik nisu dostupni za Android uređaje.

 

Sprečavanje gubitka dragocenih i poverljivih informacija

Incidenti sa gubitkom podataka mogu da dovedu do finansijskih gubitaka i narušavanja reputacije - naročito ako poverljivi podaci o klijentima dospeju u pogrešne ruke. Da biste zaštitili poslovne podatke - ali i poverljive podatke o klijentima koje čuvate - Kaspersky Small Office Security vam nudi snažne zaštitne tehnologije za računare i servere datoteka. Te tehnologije mogu da olakšaju sledeće:

 • Šifrovanje podataka na računarima i serverima datoteka - podaci se konvertuju u nečitljivi oblik, pa internet kriminalci ne mogu da pristupe poverljivim podacima
 • Pravljenje rezervnih kopija podataka - uključujući rezervne kopije na internetu - dakle, ako se neki vaš računar ili server datoteka pokvari, i dalje možete da pristupite ključnim informacijama

 

Održavanje efikasnosti i produktivnosti

Nekontrolisani pristup internetu može da smanji produktivnost zaposlenih ili da dovede do preuzimanja neprikladnog sadržaja na sisteme u preduzeću. Kaspersky Small Office Security sadrži jednostavne alatke za kontrolu pristupa internetu preko Windows računara. Te alatke vam omogućavaju sledeće:

 • Da upravljate korišćenjem interneta preko Windows računara za svakog zaposlenog ponaosob - možete da dozvolite, zabranite, ograničite ili proverite aktivnosti zaposlenog na pojedinim veb-lokacijama ili kategorijama veb-lokacija, uključujući društvene mreže, internet igre, veb-lokacije za kockanje i drugo
 • Da blokirate pristup neprikladnim ili zlonamernim veb-lokacijama preko Windows računara

Zaštita poslovnog identiteta

Od ključne je važnosti koristiti jake, jedinstvene lozinke za svaku veb-lokciju i aplikaciju, ali kako voditi računa o baš svakoj lozinki ako ste uvek prezauzeti poslom? Kaspersky Small Office Security sadrži jednostavni Kaspersky Password Manager koji:

 • Bezbedno čuva sve vaše lozinke i sinhronizuje ih na svim vašim Windows i Mac računarima, Android telefonima i tabletima, iPhone i iPad uređajima. Potrebno je da zapamtite samo jednu, glavnu lozinku - a Kaspersky Password Manager automatski će unositi odgovarajuće pojedinačne lozinke kada pristupate nalozima na internetu ili aplikacijama*
 • Automatski popunjava internet obrasce*
 • Automatski pravi snažne lozinke na vašem Windows računaru i omogućava vam da ih sinhronizujete na svim svojim uređajima

*Neke funkcije dostupne su samo za određene podržane uređaje.

Zaštita pristupanja poslovnim informacijama - kada niste u kancelariji

Daljinsko pristupanje sistemima i informacijama je ključni deo svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Međutim, napadi malvera na mobilnim uređajima - i gubitak ili krađa pametnih telefona koji sadrže poslovne podatke - može da dovede do ozbiljnog ugrožavanja bezbednosti. Zato Kaspersky Small Office Security sadrži vrhunske zaštitne tehnologije za Android pametne telefone i tablete:

 • Mehanizmi zaštite protiv malvera i veb-zaštite štite vas od malvera i internet kriminalaca
 • Filteri poziva i SMS poruka vam omogućavaju da blokirate neželjene pozive i poruke
 • Funkcije protiv krađe vam omogućavaju da:
 • o Blokirate pristup telefonu ako ga izgubite ili vam ga ukradu
 • o Obrišete poverljive podatke sa telefona ako ostanete bez njega
 • o Utvrdite lokaciju telefona ako ostanete bez njega

 

Višeslojna zaštita svetske klase

Nagrađivani antimalver

Naš najnoviji mehanizam protiv malvera štiti Windows i Mac računare od svih tipova virusa i drugih pretnji malverom.

Zaštita sa podrškom u oblaku

Budući da primenjujemo tehnologije sa podrškom u oblaku, omogućujemo vam da brže reagujete na novi malver - vaše preduzeće je zaštićeno od aktuelnih pretnji.

Dvosmerni zaštitni zid - za Windows računare

Naš zaštitni zid skenira dolazni i odlazni saobraćaj da biste imali pouzdanu zaštitu lokalnih mreža i internet veza.

Nadzor sistema

Da biste pronašli malver na Windows računaru, naša jedinstvena tehnologija za nadzor sistema detektuje opasno ponašanje čim nastane. Nadzor sistema može čak i da "vrati" Windows računar na neku tačku u prošlosti i time opozove većinu tipova zlonamernih radnji.

Režim pouzdanih aplikacija

Pošto Kaspersky Lab redovno ažurira listu bezbednih aplikacija, naš režim pouzdanih aplikacija se stara da se pokretanje na računaru dozvoli samo aplikacijama kojima verujete. Svi ostali programi - uključujući malver - biće blokirani na Windows računaru.

Automatsko sprečavanje eksploatisanja

Pošto zlonamerni programi iskorišćavaju slabe tačke - tzv. "bagove" - koje su prisutne u najpopularnijim aplikacijama za Windows računare, naša tehnologija automatskog sprečavanja eksploatacije blokira takve pokušaje. Ona upravlja pokretanjem aplikacija na Windows računarima - proverava ponašanje izvršnih datoteka i traži znake pokušaja upada. Pored toga, ona upravlja aktivnostima svih računarskih Windows aplikacija koje klasifikuje kao ranjive.

Wi-Fi bezbednosna obaveštenja

Pored verifikacije bezbednosti Wi-Fi veza, Kaspersky Small Office Security vas savetuje kako sve možete da poboljšate bezbednosne postavke mreže.
*Wi-Fi bezbednosna obaveštenja dostupna su samo za Windows računare.

 

Bezbednost pri korišćenju interneta i internet bankarstva

Safe Money - za Windows i Mac računare

Kad god koristite internet bankarstvo ili plaćate preko interneta, ova jedinstvena tehnologija kompanije Kaspersky Lab proverava da li je u pitanju validna ili lažna veb-lokacija. Takođe, proverava operativni sistem računara - traži slabe tačke koje utiču na bezbednost korišćenja internet bankarstva.

Virtuelna tastatura - za Windows i Mac računare

Virtuelna tastatura vam omogućava da koristite zaštićenu tastaturu na ekranu (umesto fizičke tastature) za unos lozinki, podataka o platnim karticama i drugih poverljivih podataka. Time se malver za snimanje tastera sprečava da zabeleži podatke, jer ih ne unosite putem klasične tastature.

Bezbedna tastatura - za Windows računare

Služi za pravljenje bezbedne veze između fizičke tastature i računara.

Phishing zaštita

Tehnike napredne analize automatski proveravaju da li data veb-lokacija ima odlike tipične za phishing aktivnosti - vi i vaši zaposleni ste zaštićeni od phishing veb-lokacija koje pokušavaju da vam ukradu novac ili poverljive podatke.

URL savetnik

Bilo da koristite Windows ili Mac računar, naš URL savetnik vas upozorava na sumnjive i nebezbedne veb-linkove - pre nego što kliknete na njih.

Zaštita veb-kamere

Ova nova tehnologija olakšava blokiranje neovlašćenog pristupa veb-kameri računara - internet kriminalci i malver ne mogu da špijuniraju vas i vaš prostor.
*Zaštita veb-kamere je dostupna samo za Windows računare.

Savetnik za datoteke

Kada preuzmete neku aplikaciju sa interneta (na Windows računar) Kaspersky Small Office Security pribavlja podatke sa oblaka u realnom vremenu i proverava da li ta aplikacija može da naškodi računaru.

Zaštita od bezvredne pošte - za Windows računare

Naša najnovija tehnologija za zaštitu od bezvredne pošte nudi pouzdanije filtriranje nepoželjnih poruka.

Zaštita od reklamnih natpisa - za Windows računare

Zaštita od reklamnih natpisa koju je stvorila kompanija Kaspersky Lab blokira iskačuće prozore kako bi se efikasnije eliminisali objekti koji odvlače pažnju.

Ekonomično umrežavanje *

Kada sa Windows računara pristupate internetu putem javne Wi-Fi, 3G ili 4G mreže, naša nova funkcija ekonomičnog umrežavanja automatski sprečava da premašite zadatu maksimalnu količinu prenetih podataka - tako da možete lako da upravljate prenosom podataka i da ga optimizujete.
*Funkcija ekonomičnog umrežavanja je dostupna samo za Windows 8 i novije verzije istog.

 

Veb-upravljanje - za Windows računare

Korišćenje interneta

Kaspersky Small Office Security vam omogućava da korisnicima zabranite korišćenje interneta u pojedinim delovima dana. Takođe, možete potpuno da blokirate pristup pojedinim veb-lokacijama.

Bezbedna pretraga

Ako vam je u veb-pregledaču aktivan režim bezbedne pretrage, Kaspersky Small Office Security će se pobrinuti da je taj režim uvek aktivan, tj. da se veb-stranice sa neprikladnim sadržajem automatski blokiraju.

Trenutne poruke i društvene mreže

Može se ograničiti pristup trenutnim porukama tako da zaposleni mogu da komuniciraju samo sa određenim kontaktima. Pored toga, zaposlenima možete da ograničite aktivnosti na društvenim mrežama, npr. Facebook i Twitter.

Kontrola preuzimanja

Možete da blokirate preuzimanje određenih kategorija datoteka - npr. audio ili video datoteke - da biste smanjili internet saobraćaj i sprečili nezakonita preuzimanja.

 

Šifrovanje podataka - za Windows računare i servere datoteka

Bezbedna, šifrovana skladišta

Lako je napraviti bezbedne kontejnere za čuvanje poverljivih i vrednih podataka. Svaki kontejner je šifrovan i zaštićen lozinkom da bi podaci bili nečitljivi lopovima i hakerima.

Veći broj skladišta

Možete da napravite onoliko bezbednih kontejnera koliko je to potrebno vašem preduzeću - da svaki zaposleni ima bezbedno mesto za čuvanje podataka - a svaki kontejner može da se zaštiti posebnom lozinkom.

Bezbedno deljenje

Vaši kontejneri mogu bezbedno da se prenose - e-poštom ili USB memorijom - sa jednog na drugi računar, pod uslovom da oba imaju Kaspersky Small Office Security.

 

Upravljanje lozinkama

Bezbedno skladište za sve vaše lozinke

Kaspersky Password Manager čuva lozinke svih korisnika - i ključne informacije o identitetu korisnika - u šifrovanom skladištu. Korisnikove lozinke i identifikacione kartice mogu da se otključaju samo pomoću glavne lozinke koju zna samo dati korisnik.

Sinhronizovani pristup - sa svakog uređaja

Sve lozinke i identifikacione kartice korisnika sinhronizuju se na svim uređajima - Windows i Mac računarima, Android telefonima i tabletima, iPhone i iPad uređajima - svaki korisnik ima pristup sopstvenoj lozinki sa bilo kog uređaja, pod uslovom da ima pristup internetu.

Pojednostavljeno prijavljivanje na veb-lokacije i aplikacije

Pošto Kaspersky Password Manager čuva sva korisnička imena - i pripadajuće lozinke - korisnici se lakše prijavljuju na omiljene veb-lokacije i aplikacije kada se na njih ponovo vrate. Korisnik treba da upamti samo jednu, glavnu lozinku i moći će da pristupa svim ostalim lozinkama.

Automatsko popunjavanje obrazaca na internetu

Nakon što korisnik unese podatke na svoju identifikacionu karticu - kao što su ime, datum rođenja, adresa, broj platne kartice, drugi finansijski podaci i slično - Kaspersky Password Manager automatski popunjava odgovarajuće polje obrasca koji korisnik popunjava na Windows ili Mac računaru.

Generisanje jačih lozinki

Jake, pojedinačne lozinke mogu automatski da se generišu na Windows računaru korisnika, a namenjene su za korišćenje na svim podržanim uređajima.

 

Pravljenje i vraćanje rezervnih kopija podataka - za Windows računare

Pravljenje lokalnih kopija podataka

Možete lako da zakažete redovno pravljenje rezervnih kopija na čvrstom disku, prenosnom medijumu ili mrežnom uređaju za skladištenje. Rezervne kopije podataka mogu lako da se vrate - pomoću samo nekoliko klikova - čak i na računare na kojima nije instaliran Kaspersky Small Office Security.

Rezervne kopije na internetu

Možete da sačuvate rezervne kopije na internetu* putem popularne usluge Dropbox i da im pristupate sa svakog računara povezanog na Internet.
*Postite veb-lokaciju Dropbox ili kontaktirajte Dropbox da biste dobili najnovije informacije o ograničenjima koja se primenjuju na besplatnu uslugu skladištenja.

 

Jednostavnije upravljanje

Jednostavnije korišćenje

Kaspersky Small Office Security smo projektovali tako da se izuzetno lako koristi - da vam upravljanje bezbednošću ne bude dosadna obaveza i da biste imali više vremena za osnovne poslovne aktivnosti.

Centralizovano upravljanje bezbednošću - preko veba*

Možete da upravljate svim bezbednosnim tehnologijama kompanije Kaspersky - za sve uređaje - putem jednostavnog veb-portala. Pošto se ovoj konzoli za upravljanje zasnovanoj na oblaku pristupa putem interneta, stalno zaposleni - odnosno spoljni savetnik za IT podršku - može da vam organizuje IT zaštitu i njome upravlja, dok se vi posvećujete ostalim poslovnim obavezama.
*Da bi mogao da omogući veb-upravljanje programom Kaspersky Small Office Security, korisnik mora da otvori poseban nalog na portalu My Kaspersky - https://center.kaspersky.com.

 

Dodatne računarske alatke - za Windows računare

Uništavanje datoteka

Pošto brisanje datoteke ne mora nužno da spreči internet kriminalca da do nje dođe, Kaspersky Small Office Security obuhvata čarobnjak za uništavanje datoteka koji omogućava nepovratno brisanje obrisanih datoteka sa Windows računara.

Čišćenje računara

Naš čarobnjak za čišćenje računara briše privremene datoteke, datoteke evidencija, unose u registratoru, keš memorije pregledača i aplikacija i prazni korpu za otpatke na Windows računaru.

 

Zaštita Android telefona i tableta

Zaštita protiv malvera za mobilne uređaje

Kaspersky Small Office Security štiti Android mobilne uređaje od raznih vrsta malvera. Može da se skenira svaka datoteka, aplikacija, prilog e-pošte i multimedijalna datoteka.

Zaštita sa podrškom u oblaku

Pored tradicionalnih i proaktivnih tehnologija za zaštitu protiv malvera, Kaspersky Small Office Security takođe koristi snagu oblaka da bi pružio brzu odbranu od najnovijih pretnji.

Bezbedno surfovanje internetom

Kaspersky Small Office Security blokira zlonamerne i obmanjujuće linkove - što obuhvata phishing veb-lokacije koje pokušavaju da ukradu vaš novac ili vaš internet identitet.

Filtriranje poziva i tekstualnih poruka

Kaspersky Small Office Security olakšava izbegavanje nepoželjnih poziva i tekstualnih poruka. Možete automatski ili ručno da formirate belu listu dozvoljenih brojeva ili crnu listu brojeva koje treba blokirati. Ova funkcija vam omogućava i da automatski blokirate pozive i poruke sa skrivenih ili neidentifikovanih brojeva.

Zaštita privatnosti

Funkcije zaštite privatnosti omogućavaju da od drugih sakrijete privatnu komunikaciju preko mobilnog uređaja. Možete da sakrijete kontakte, evidencije i dolazne i odlazne pozive i poruke.

Zaštita protiv krađe

Budući da se u pametnim telefonima čuvaju mnoge poverljive poslovne informacije, naše snažne tehnologije zaštite od krađe vam omogućavaju daljinski pristup telefonu ako ga izgubite ili ga ukradu, tj. možete da ga blokirate, obrišete poverljive podatke sa njega i utvrdite gde se okvirno nalazi. Možete i da aktivirate alarm ili fotografišete neovlašćenog korisnika. Čak i ako neko ubaci drugu SIM karticu, možete daljinski da pokrene funkciju zaštite od krađe.

Upravljanje zaštitom od krađe

Naš portal za upravljanje zaštitom od krađe predstavlja kontrolni centar na internetu namenjen lakšoj interakciji sa izgubljenim telefonom da biste mogli da aktivirate funkcije zaštite od krađe i da vidite evidenciju najnovijih aktivnosti funkcije zaštite od krađe.

proba

Srodni proizvodi

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. Imajte u obzir da je internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Nakon narudžbine kontaktiraće Vas komercijalista. Uplata i realizacija se vrše isključivo posle potvrde komercijaliste! Trudimo se da prikazan sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.
Tel: +381 (0)18 514416

Copyright © 1999-2018 by TiCo computers. Sva prava zadržana.Kategorije Pogledaj sve